Menu

Gelderland en Radboud Universiteit gaan samenwerken

NIJMEGEN – De provincie Gelderland en de Radboud Universiteit gaan samenwerken en schrijven samen een prijsvraag uit onder studenten van de hogescholen en universiteiten in Gelderland, waaronder de HAN, ArtEZ, Wageningen Universiteit en Radboud Universiteit. De vraag is: welke andere toepassingen voor een container kun je bedenken en hoe kan jouw ontwerp de goederencorridor Gelderland versterken?

De winnaar krijgt €3000,-
Er zijn 3 geldprijzen te winnen. De eerste prijs is €3000,- de tweede prijs €2000,- en de derde prijs €1000,-. De prijsvraag loopt van 2 februari 2015 tot en met 29 februari 2015. Meer informatie over de wedstrijd is vanaf 25 januari 2015 beschikbaar op de site van de provincie.

Goederenvervoer en logistiek als belangrijke motor voor Gelderland
Goederenvervoer en logistiek zijn een belangrijke motor voor de Gelderse economie en werkgelegenheid. Door de unieke ligging van Gelderland en de aanwezigheid van de grote rivieren en de doorgaande wegen rijdt er veel goederenvervoer door Gelderland. Het Gelderse beleid is erop gericht om meer containers in Gelderland uit te pakken of combinaties van activiteiten plaats te laten vinden.

Container als symbool van Gelderse corridor
De container is het symbool van de Gelderse corridor. Met de prijsvraag willen de provincie en de Radboud Universiteit studenten betrekken bij deze belangrijke economische sector én nieuwe en frisse ideeën ophalen. Belangrijke voorwaarde bij deze prijsvraag is dat studenten van verschillende onderwijsinstellingen samenwerken.

Bron

Delen