Menu

Open dag Radboud Universiteit Nijmegen

Bezoek de open dag Radboud Universiteit  7 november 2015

Twee keer per jaar organiseren we op de campus een Open dag. De eerstvolgende is op zaterdag 7 november 2015. Tijdens de Open dag kun je je goed oriënteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen. Verder kun je de sfeer op de campus proeven. Tenslotte heb je alle gelegenheid om met studenten, docenten en studievoorlichters te praten. Je kunt terecht van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Voor wie?

  • De Open dag is bedoeld voor 4, 5 en 6 vwo’ers die zich oriënteren op een vervolgopleiding.
  • Heb je recentelijk een vwo-diploma of een hbo-propedeuse behaald? Ook dan is het bezoeken van de Open dag een prima startpunt.

Uiteraard zijn je ouders ook welkom op de Open dag. Vanwege de te verwachten drukte, mag je echter maximaal één begeleider meenemen naar de voorlichtingsrondes.Op die manier kunnen we zoveel mogelijk bezoekers van dienst zijn.

Hoe meld je je aan?

Als je de Open dag wilt bezoeken, moet je je vooraf aanmelden.

Je kunt bij je aanmelding drie opleidingen waar je interesse in hebt aanvinken. Op die manier weten wij hoeveel mensen wij ongeveer kunnen verwachten per opleiding. Als de belangstelling erg groot is, kunnen we eventueel extra rondes inlassen.

Na aanmelding ontvang je het overzicht ook via e-mail. Je stelt uit het grote aanbod van activiteiten je eigen dagprogramma samen.

Je kiest uit de volgende onderdelen:

  • Voorlichtingsrondes per opleiding (iedere bacheloropleiding biedt meerdere rondes aan)
  • Algemene presentaties
  • Rondleidingen over de campus
  • Informatiemarkten waar je terecht kunt met alle vragen over studeren in Nijmegen
  • Studiekeuzetest

Daarnaast kun je een gratis bezoek brengen aan het Anatomisch Museum.

Op de Open dag kun je bij alle voorlichtingsrondes naar binnen lopen; wie het eerst komt, het eerst maalt. Daarmee heb je maximale bewegingsvrijheid. Het kan voorkomen dat er geen plek meer is in een voorlichtingsronde. In dat geval kun je terecht in een volgende ronde. Er zijn voldoende rondes; normaal gesproken kun je altijd terecht bij een ronde van de opleiding(en) waarvoor je komt. Het kan hooguit voorkomen dat je op een later tijdstip terug moet  komen. Op deze manier is de kans groter dat je alle gewenste opleidingen kunt bezoeken zien dan wanneer je inschrijft per ronde.

Eten / drinken

In alle gebouwen krijg je gratis koffie en thee. Voor een lunch kun je terecht in verschillende eetgelegenheden op de campus.

Na de Open dag?

Zijn er opleidingen die je aanspreken op de Open dag? En wil je meer informatie over die opleidingen? Ga dan Proefstuderen of neem deel aan de Radboud Tweedaagse. Dan kom je nog veel meer te weten en ben je optimaal voorbereid op je uiteindelijke studiekeuze.

Eerstvolgende Open dag na 7 november 2015

Zaterdag 19 maart 2016

Aanmelden open dag 7  November 2015

Bron

Delen